Transformeer je kantoor: leer hoe je de juiste klanten aantrekt en behoudt


n dit gratis webinar delen we met jou ons succesverhaal, evenals de beproefde technieken en strategieën die ons bedrijf hebben geholpen in twee jaar tijd naar een omzet van meer dan 1 miljoen euro te groeien.

We hebben duizenden ondernemers begeleid, honderden adviessessies gegeven, en hebben een schat aan inzichten en ervaringen opgedaan, die we nu met jou willen delen.Wat je mag verwachten:


 • Hoe je de juiste klanten kunt aantrekken en een constante inkomstenstroom kunt creëren.

 • Het belang en de kracht van klantreviews en hoe je ze kunt inzetten als krachtige marketinginstrumenten.

 • Praktische tips en strategieën die je onmiddellijk kunt implementeren in je bedrijf.

 • Het belang van het stimuleren van online mond-tot-mond reclame om de bekendheid en het vertrouwen in jouw merk te vergroten.

 • Hoe je authentieke en positieve online klantreviews kunt verzamelen en gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken.

 • Manieren om klantfeedback te gebruiken om je diensten te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen.

 • En nog veel meer...


  Deze webinar wordt gepresenteerd door Frederik De Wachter. De webinar erkend door ITAA en telt het voor 2 uur permanente opleiding.


  Ben je klaar om je klantenrelaties te verbeteren en je kantoor te laten groeien? Schrijf je dan nu in!


  UW GASTHEER, FREDERIK DE WACHTER

  In juni 2017 werd Businezz Booster opgericht door een groep ervaren ondernemers met als missie om ondernemers te boosten naar betere resultaten. We brengen ondernemers bij elkaar, reiken de kennis aan  en helpen je mee naar een concrete resultaten.

  Onze digitale expert Frederik De Wachter is al vier decennia betrokken bij de digitale (r)evolutie en heeft bij Businezz Booster de E-learning platformen Sterk Digitaal, Digital Broker en de Digital Academy succesvol uitgebouwd dankzij onze digitale aanpak, online communicatie en lead generatie met  intussen meer dan 60 webinars en  7.000+ deelnemers. Ook wij organiseren ons efficiënt met de juist software, tools en digitale boekhouding. We hielpen meer dan 500 ondernemers met onze  tips als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Nu delen we graag al onze kennis en gaan we samen met jou aan de slag in onze Challenges.

  Wat ons écht drijft? Jou als ondernemer mee helpen naar heel concrete digitale resultaten, zodat jij je klanten nog sterker kan adviseren en dienen Zo creëer waarde voor je team, je onderneming en jezelf.


  • Concrete tips waar je onmiddellijk resultaat mee boekt
  • Op basis van onze ervaring en die van honderden collega's
  • Straal professionalisme uit en focus je op de meest waardevolle klanten
  null

  30 jaar

  Expert in digitalisering

  500+

  Advies sessies

  60+

  Webinars voor accountants

  7.000+

  Deelnemers
  Vooral doen!

  Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Frederik was echt onze motivator en begeleider hiervoor! Toffe samenwerking!

   Barbara Goosse - AccFides

  Zeer interessant 

  Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus! Er kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.

  Costantino Micucci - Triple A Solutions

  Fantastisch 

  k raad jullie aan om dit ook te volgen! De kwaliteit van de webinars is fantastisch, je leert echt dingen bij, krijgt heel snel antwooren op vragen en de interactie is top.


  Nico Bruyninckx - Crelan